Tervetuloa verkko-opiskeluun!

Kurssin sisällöstä ja opiskelusta:

Kurssin aikana opit tekemään perusrakenteisia kotisivuja Microsoft FrontPage -editorilla. Ohjeet on annettu FrontPage 2003 -versiolle, mutta 2000 -versiotakin on helppo soveltaa ohjeiden avulla. Sivut julkaistaan oppilaitoksen ylläpitämällä palvelimella. Tarvittavat tunnukset ja ohjeet saat kurssin aloitusinfotilaisuudessa.

Kurssin aikana sinulle osoitetaan vaiheittaiset tehtävät, jotka tekemällä saavutat vaaditut taidot. Kurssin loppuosassa teet kotisivut omavalintaisesta aiheesta, joiden toteuttamiseen sinun tulee käyttää harjoituksissa opittuja rakenteita. Kaikki harjoitukset julkaiset palvelimella, joiden kautta opettaja arvioi ne.

Kurssin lopuksi järjestetään oppilaitoksen tiloissa koe, jossa osoitetaan osaaminen.

Tarvittava ohjemateriaali on näillä sivuilla. Saat ohjausta palauttamiesi harjoitusten yhteydessä sekä tarvittaessa sähköpostin välityksellä kurssin opettajalta.

Verkko-opiskelussa on tärkeää että keskityt asian omaksumiseen ja tarvittaessa kysyt ohjeita ja neuvoja. Älä tuskaile kauaa ongelman kanssa, vaan kysy. Voit tietysti kysyä myös opiskelijatoverilta tai etsiä ratkaisua verkosta. Käytettävän ohjelman (FrontPage) käyttöongelmiin voit etsiä apua ohjelman Ohje-toiminnosta. Muista että tavoitteena on oppia kurssin sisältönä olevat asiat!

 

Kurssin vastaava:

Alpo Paavola
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Satamakatu 19, Rauma
etunimi.sukunimi@winnova.fi